Herroepingsrecht.
Je hebt na ontvangst van de bestelling gedurende een periode van 14 dagen het recht om zonder opgave van redenen de koopovereenkomst te ontbinden. (herroepingsrecht)
Een retouraanvraag kan gedaan worden per mail o.v.v. het bestelnummer binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Daarna is er nog eens 14 dagen de tijd om het terug te sturen.
Het herroepingsrecht is alleen van toepassing op consumentenaankopen, niet op zakelijke aankopen. Maatwerk, speciaal bestelde artikelen of door ons samengestelde batterijpacks vallen ook buiten het herroepingsrecht.

 

Retourvoorwaarden.
De verpakking en/of het artikel dienen onbeschadigd en ongebruikt te zijn, en/of geen gebruikssporen te bevatten.
Als het product gebruikt of beschadigd is, kunnen we een waardevermindering in rekening brengen die kan oplopen tot 100% wanneer het artikel onverkoopbaar is geworden.
Voor het beoordelen van een verbruiksartikel is het niet nodig om de verpakking te openen. Bij verbruiksartikelen waarvan de verzegeling, vacuümverpakking of stof/lichtdichte verpakking is verbroken resulteert dit in een waardevermindering van 100%.
Wanneer wij een artikel in deze staat in een retourzending aantreffen wordt de retour afgewezen en geldt er geen vergoeding.
Wanneer er sprake is van een waardevermindering van 100% is er binnen 30 dagen na ontvangst de keuze om de artikelen door ons te laten vernietigen of om ze te terug te sturen.
Voor het terugzenden berekenen we 5,99eur. (NL) of 7,99 (BE) voor een pakketzending met track&trace.


Retourkosten.
De kosten om een bestelling te retourneren zijn altijd voor de klant.
Uitzondering hierop is wanneer een artikel direct bij ontvangst (DOA) of binnen 30 dagen na het 1e gebruik defect of beschadigd is of wanneer er sprake is van een door ons verkeerd geleverd artikel.
Wanneer een artikel niet defect blijkt te zijn zullen we de door ons gemaakte verzendkosten in mindering brengen op het terug te storten aankoopbedrag.

 

Retourneren.
Retourneren kan op 2 verschillende manieren:    
Zelf de verzending regelen met een eigen vervoerder of door de retour aan te melden in ons retourportaal en een retourlabel te downloaden.
De kosten die we in rekening brengen voor een retourlabel zijn 5,99/NL of 7,99/BE. (Pakketzending met track&trace) Wanneer er gekozen wordt om het retourneren zelf te regelen is het risico van de retourzending altijd voor de klant.

 

Verkeerde levering.
Het is niet mogelijk om verkeerd bestelde artikelen om te ruilen.
Verkeerd bestelde artikelen kunnen worden omgeruild zolang ze voldoen aan onze retourvoorwaarden.
De retourkosten komen voor rekening van de klant. Zodra de retourzending is ontvangen zullen we het
aankoopbedrag terugbetalen volgens onze voorwaarden. (zie terugbetaling)
Artikelen die Batterijservice verkeerd heeft geleverd kunnen zonder kosten worden geretourneerd en omgeruild.
Zodra ze zijn ontvangen verzenden we alsnog de juiste. Bij spoed is het ook mogelijk om ze opnieuw te bestellen, in dat geval ontvangt de klant een refund van het aankoopbedrag zodra de retour ontvangen is.

 

Terugbetaling.
Terugbetaling van geretourneerde artikelen wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst gedaan door onze betaalprovider naar dezelfde bankrekening waar vanaf ook de betaling is gedaan.
Wanneer er sprake is van een gedeeltelijk geretourneerde bestelling zullen we de bestelwaarde opnieuw berekenen zonder de geretourneerde artikelen. Wanneer de bestelwaarde onder het drempelbedrag voor de gratis verzending komt, worden de verzendkosten alsnog aangerekend en verrekend op de terugbetaling.