Informatie M.B.T intracommunautaire (BTW-vrije) leveringen voor zakelijke afnemers in de EU

Bij opgaaf van een geldig BTW nummer (na handmatige controle bij VIES) is er geen BTW verschuldigd.

Wanneer de betaling nog niet is afgerond (overboeking/vooruitbetaling) :

Gelieve de betaling in zijn geheel te voldoen (incl de BTW) , de BTW wordt na ontvangst automatisch teruggestort via onze betaalprovider. Daarna ontvangt u ook de aangepaste factuur.

Wanneer de betaling is afgerond (Ideal, Bancontact, Paypal, enz.) :

Als de betaling is afgerond, storten we na controle automatisch het BTW bedrag terug op uw rekening, en ontvangt u binnen 1 werkdag de aangepaste factuur per mail. (deze vervangt de factuur met BTW opgaaf)

Gastaccount :

Wanneer u heeft afgerekend met een "Gast account" zullen we dit omzetten naar een "Klant account"
U ontvangt hiervan een e-mail met daarin de login gegevens.
Wanneer u bij toekomstige bestellingen inlogt met deze gegevens wordt er geen BTW meer aangerekend en staan de prijzen op onze site excl BTW vermeld.

Koppeling account BTWvrij na registratie :

Indien u een BTWvrij account wil registreren alvorens te bestellen verzoeken we u te registreren met opgaaf van een geldig BTWnummmer en een email te sturen met het verzoek om het account te koppelen als BTWvrij.

Na controle zullen we het account aanpassen en wordt er (na inlog) geen BTW meer aangerekend. Tevens staan alle prijzen vermeld zonder BTW.

Overige heffingen en belastingen:

Bij zakelijke/intracommunautaire transacties zijn alle wettelijk verplichte (milieu)heffingen die van toepassing zijn in het land van verkoop voor verantwoording van de afnemer.