Intracommunautaire (BTW-vrije) leveringen voor zakelijke afnemers in de EU.
Bij opgaaf van een geldig BTW nummer op de afrekenpagina (na automatische controle bij VIES) is er geen BTW verschuldigd en zal het bestelbedrag exclusief BTW worden. 

Controle VIES mislukt
Wanneer de verificatie bij VIES niet lukt op de afrekenpagina wordt er toch BTW aangerekend. In dat geval verzoeken we je om het totale bedrag over te maken. (incl BTW)
We voeren dan de controle handmatig uit en passen dan de bestelling aan. Je ontvangt een aangepaste factuur zonder BTW en het BTWbedrag wordt door ons teruggestort.  

Gastaccount :
Wanneer je hebt afgerekend met een "Gast account" zullen we dit omzetten naar een "Klant account"
U ontvangt hiervan een e-mail met daarin de login gegevens.
Wanneer u bij toekomstige bestellingen inlogt met deze gegevens wordt er geen BTW meer aangerekend en staan de prijzen op onze site excl BTW vermeld.

Koppeling account BTWvrij na registratie :
Wanneer je een BTWvrij account wil registreren alvorens te bestellen verzoeken we te registreren met opgaaf van een geldig BTWnummmer en een email te sturen met het verzoek om het account te koppelen als BTWvrij.
Na controle zullen we het account aanpassen en wordt er (na inlog) geen BTW meer aangerekend. Tevens staan alle prijzen vermeld zonder BTW.

Overige heffingen en belastingen:
Bij zakelijke/intracommunautaire transacties zijn alle wettelijk verplichte (milieu)heffingen die van toepassing zijn in het land van verkoop voor verantwoording van de afnemer.