2 X AAA SIEMENS GIGASET DECT 650Mah

120.65AAAHSIE
GP

Uit voorraad leverbaar
Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden (ma-vrij)

Informatie opvragen

Stel een vraag over 2 X AAA SIEMENS GIGASET DECT 650Mah

2 X AAA SIEMENS GIGASET DECT 650Mah

2 X AAA SIEMENS GIGASET DECT 650Mah

  of  

€ 3,99 incl. BTW

✓ Met staffelkorting
   Zie kortingtabel linksonder

Toevoegen als favoriet

      ! Alles uit voorraad leverbaar.

      ! Supersnel en goedkoop in huis.

      ! Extra voordeel met staffelkorting.

      ! Ruim 25 jaar ervaring.

.

Staffelkorting (per item, vanaf)

Aantal Prijs
3 € 3,69
10 € 3,49

Specificaties

Model AAA / minipenlite / micro
Voltage 1,2 volt
Capaciteit 650Mah
Systeem Nimh
Oplaadbaar Ja
Nr. fabrikant 650AAAH
Verpakking Blister 2
Toepassing Draadloze dect telefoons

Product informatie

Deze oplaadbare AAA batterijen van GP zijn speciaal geschikt voor het gebruik in draadloze (DECT) huistelefoons waaronder Siemens Gigaset of andere fabrikanten.

Deze oplaadbare AAA batterijen hebben een capaciteit van 650Mah en kunnen zonder probleem als vervanger gebruikt worden voor batterijen met de aanduiding: 500, 550, 600, 650,700, 750 of 800Mah.

Deze set met 2 batterijen zijn van een hoogwaardige kwaliteit geproduceerd door GP batteries, de grootste fabrikant van oplaadbare batterijen ter wereld. Standaard worden er door Siemens ook oplaadbare battterijen van GP gebruikt, het kan zijn dat deze een iets ander uiterlijk hebben of een andere aanduiding. De gebruikerservaring en levensduur van deze GP 650Mah AAA batterijen is hetzelfde of zelfs beter ! De opdruk op de verpakking kan iets afwjiken van de getoonde afbeelding.

 

Recensies

Kwaliteit 
09-02-2019

Batterijen gigaset

Werken perfect in onze Gigaset.
Levering was netjes en snel.

Kwaliteit 
09-06-2018

Siemens batterijen

Gekocht voor mn Siemens telefoons.
Snel geleverd en batterijen deden het direct.
Waren ongeveer 70% opgeladen in de verpakking. Kon ze dus direct gebruiken.

Schrijf uw recensie !

Schrijf uw recensie

2 X AAA SIEMENS GIGASET DECT 650Mah

2 X AAA SIEMENS GIGASET DECT 650Mah

Schrijf uw recensie

Alternatieven / Gerelateerd

Handig om te weten

Hoe houd ik oplaadbare batterijen in optimale conditie?

Het is belangrijk om de batterijen na het ontladen (gebruik) te herladen gedurende de tijd die in de handleiding staat. Bovendien zullen nieuwe oplaadbare batterijen pas maximale prestaties leveren nadat ze 2 à 3 keer geladen en gebruikt zijn tot ze helemaal leeg zijn. Hetzelfde geldt voor batterijen die een aantal maanden niet geladen/gebruikt zijn.

Zijn oplaadbare batterijen van 1,2V ook geschikt voor mijn apparaat wat normaal 1,5V vraagt?

Ja, de nominale spanning van 1,2V van een oplaadbare batterij betreft het gemiddelde gedurende de ontlading. Een alkaline batterij heeft weliswaar in het begin een iets hogere spanning maar deze zal na korte tijd naar het niveau van een oplaadbare batterij zakken.Slechts in uitzonderlijke gevallen waar de afschakelspanning van de apparatuur al op 1,2V per batterij ligt, zal een oplaadbare batterij moeizaam of niet functioneren.

Welke batterijen zijn het meest geschikt voor mijn DECT telefoon?

Hiervoor kunt u het beste oplaadbare van 1300mAh AA of 650mAh AAA batterijen gebruiken. Een hogere capaciteit is niet nodig omdat het laadstation van de telefoon deze waarschijnlijk niet volgeladen krijgt.

In de handleiding staat dat ik mijn batterijen moet ontladen. Waarom, en hoe moet dit?

Het is voor nieuwe oplaadbare batterijen belangrijk om ze de eerste 3 keer volledig te op- en ontladen. Op deze manier bereiken de batterijen hun volledige capaciteit en zullen ze langer meegaan. Ditzelfde geldt voor batterijen die een aantal maanden niet zijn gebruikt. Het ontladen doet u door de batterijen gewoon te gebruiken tot deze helemaal leeg zijn.

Wat zijn de verschillen tussen GP ReCyko+ en GP NiMH batterijen?

De GP ReCyko+ batterijen zijn voorzien van de nieuwste technologie. Dit houdt in dat de batterijen volgeladen zijn bij aanschaf, u kunt ze dus direct gebruiken. ook houden de batterijen zeer lang hun energie vast, zelfs wanneer u ze voor langere tijd niet gebruikt.

Is een hogere capaciteit (Mah) gevaarlijk voor mjin apparaat ?

Nee, de capaciteit van een batterij bepaald de gebruiksduur voordat deze weer opgeladen moet worden. Hoe hoger de capaciteit hoe langer het duurt voordat de batterij leeg is. Wel van belang is of de lader de batterijen "vol" geladen krijgt. Wanneer dit niet het geval is heeft een hogere capaciteit geen meerwaarde.